Management

Full management is all-in, een totaalpakket. Ik kijk en denk mee met alle processen rondom de carrières van artiesten en multi-talenten. Hoe dat eruitziet is voor iedereen anders; full management is persoonlijk en altijd maatwerk. Belangrijk is dat we het goed met elkaar kunnen vinden, want we gaan een behoorlijk lange tijd samenwerken.

Full management doe ik al voor:

Fix Artist & Management - DeKay

ROB DEKAY

ARTIEST | COMPONIST | TEKSTSCHRIJVER

Singer-songwriter Rob Dekay maakt eigenzinnige Nederlandstalige muziek met country en folk-invloeden. Inmiddels kennen we hem ook als dé mol uit het twintigste seizoen van Wie Is De Mol en als Judas uit The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met Ik Ben Maar Een Mens.

KUZKO

SYNTHPOP DUO

Rotterdams synthpop duo dat op het punt staat de festivalweides te bestormen en playlists te domineren met hun vrolijke indie songs en tot in de puntjes uitgewerkte en doordachte liveshows. Inclusief: outfits in thema, foute danspasjes en teksten over bandaffaires en vurige crushes. Na een weergaloos optreden tijdens ESNS 2022 werden zij bekroond tot MTV Push act en 3FM Talent. Hun single Penelope is de voorloper van de EP die in de zomer van 2022 zal verschijnen.

MANON MEIJERS

CREATIEVE ONDERNEMER | STYLISTOLOOG | AUTEUR | SPREKER

Ze runde het grootste stylingbureau van Nederland en werkte 15 jaar lang zowel voor als achter de schermen. Nadat ze zich uitgebreid verdiepte in de psychologie achter kleding schreef ze de bestseller ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ en startte ze het online platform The Style Shrink. In haar columns voor oa Linda. en tijdens haar lezingen in het land rekent ze genadeloos af met het cliché dat kleding oppervlakkig is.