Management

Full management is all-in, een totaalpakket. Ik kijk en denk mee met alle processen rondom de carrières van artiesten en multi-talenten. Hoe dat eruitziet is voor iedereen anders; full management is persoonlijk en altijd maatwerk. Belangrijk is dat we het goed met elkaar kunnen vinden, want we gaan een behoorlijk lange tijd samenwerken.

Full management doe ik al voor:

Fix Artist & Management - DeKay

ROB DEKAY

ARTIEST | COMPONIST | TEKSTSCHRIJVER

Singer-songwriter Rob Dekay maakt eigenzinnige Nederlandstalige muziek met country en folk-invloeden. Inmiddels kennen we hem ook als dé mol uit het twintigste seizoen van Wie Is De Mol en als Judas uit The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met Ik Ben Maar Een Mens.

KUZKO

ELECTROPOP DUO

Het Rotterdamse electropop duo KUZKO staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama, bandaffaires en vurige crushes. Hun hitgevoelige en dansbare muziek viel op bij 3FM, Music, Radio2, 3Voor12 en MTV en met de tracks van hun twee EP’s maakten ze al menig festival tot een uitbundig feestje. 

En KUZKO is nog lang niet klaar! Het tomeloze duo werkt achter de schermen al aan het materiaal voor hun eerste full-length album dat in het najaar van 2023 zal uitkomen en waar in januari 2023 het eerste voorproefje van te horen zal zijn.

GLEN FARIA

ZANGER | RAPPER | SONGWRITER | PRODUCER

Glen Faria is een veelzijdige artiest die zijn sporen in de Nederlandse muziekindustrie ruimschoots heeft verdiend, zowel op het podium als in de studio. Als onderdeel van de succesvolle hiphop-formatie Flinke Namen scoort Glen hits als ‘Wolken’ en ‘Als Zij Langs Loopt’. Een groot deel van zijn carrière na Flinke namen besteedt Glen aan het schrijven en produceren voor anderen. Hij wordt in één klap een household name nadat Davina Michelle in 2018 een vertolking van zijn track ‘Het Duurt Te Lang’ uitbrengt. Vanaf 2020 focust Glen zich weer op het schrijven en uitbrengen van eigen muziek. Zijn liedjes gaan over liefde, zelfreflectie en vaderschap, maar behandelen ook maatschappelijke thema’s. In zijn teksten deelt hij persoonlijke ervaringen die voor velen herkenbaar zijn.

HANNAH MAE

ZANGERES | SONGWRITER

Singer-songwriter Hannah Mae brak eind 2019 door met haar debuutsingle en radiohit ‘Back To You’. Haar bijzondere stem en de pakkende melodieën vielen op bij Ilse DeLange en Hannah Mae tekende bij haar label. Met enige vertraging door studie en pandemie is het nu tijd voor nieuwe muziek, in het Nederlands dit keer. Haar singles Kerkstraat en Wat Wil Je Van Mij (duet met de Belgische Metejoor) zijn de voorlopers van het debuutalbum dat in 2023 uit zal komen.

Fix doet het management van Hannah Mae in samenwerking met AW Promotions.