Support

Zelf doen, dat gaat je goed af. Je brengt zonder label je muziek uit, doet alles in eigen beheer of hebt misschien al een klein team aan professionals om je heen. Maar wat als je wel eens een creatief klankbord kunt gebruiken? Wie schakel je in bij een ingewikkeld contract? En loop je zelf het liefst met een grote boog om de ‘dirty job’ van onderhandelen heen? Fix Artist & Talent Management biedt support als je zelf al een heel eind bent, maar net even dat laatste stukje expertise of hulp mist.

Fix Artist & Talent Management website

✓ Artist & Personal branding
‘Even’ uitzoomen en focussen op jouw identiteit als artiest. Samen ontdekken en creëren we jouw creatieve kompas, maken we keuzes en zorgen we dat je daarmee vooruit kan.

✓ Creatief advies
Van duizenden creatieve ideeën en “misschien ooit iets met..” naar een concreet plan dat je daadwerkelijk over de finishlijn krijgt.

✓ Strategisch advies
Van idee naar strategische planning. Wat zijn je volgende stappen en wat of wie heb je daarvoor nodig? Kortom, hoe nu verder?

✓ Gage onderhandeling
Een prijskaartje hangen aan jouw talent? Of om de tafel voor andere voorwaarden, zonder dat jij er zelf met gestrekt been in hoeft? Geef de ‘dirty job’ van onderhandelen uit handen.

✓ Contractscan en (juridisch) advies
Voor de kleine én grote lettertjes. Weet waar je voor tekent en voorkom dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

✓ Projectmanagement
Gevraagd voor een project, productie of samenwerking, maar even geen idee hoe je overzicht houdt? Of klaar voor de volgende stap, zoals die grote venue of YouTube serie in eigen beheer, maar een (sparring-)partner nodig? Terwijl jij focust op de dingen waar jij goed in bent, overzie ik het hele proces.

Fix Artist & Talent Management website