Management & Support

Support

Zoek je een eenmalig advies, ondersteuning bij een kortlopend traject of heb je iemand nodig voor het overzien van een project of team?
Ik bied support als je net even dat laatste stukje expertise of hulp mist maar niet meteen een lange termijn verbintenis aan wil gaan.

Bijvoorbeeld:
✓ Artist & Personal branding:
‘Even’ uitzoomen en focussen op jouw identiteit als artiest. Samen ontdekken en creëren we jouw creatieve kompas, maken we keuzes en zorgen we dat je daarmee vooruit kan.

✓ Creatief en strategisch advies:
Van duizenden creatieve ideeën en “misschien ooit iets met…” naar een concreet plan dat je daadwerkelijk over de finishlijn krijgt.

✓ Pers en social media:
Van duizenden creatieve ideeën en “misschien ooit iets met…” naar een concreet plan dat je daadwerkelijk over de finishlijn krijgt.

✓ Projectmanagement:
Gevraagd voor een project, productie of samenwerking, maar geen idee hoe je overzicht houdt? Of klaar voor de volgende stap, zoals die grote venue of dat studioalbum, maar je hebt een (sparring-)partner nodig? Terwijl jij focust op de dingen waar jij goed in bent, overzie ik het hele proces

Management

Voor enkele artiesten doe ik ook full management. Full management is all-in, een totaalpakket. Ik kijk en denk mee met alle processen rondom de muzikale carrières van de artiesten. Hoe dat eruitziet is voor iedereen anders; full management is persoonlijk en altijd maatwerk.

Op het moment doe ik het management van: